Свидетели сме на деградацията на една шизофренична клика. Видяхме Денков,

...
 
Свидетели сме на деградацията на една шизофренична клика. Видяхме Денков,
Коментари Харесай

Свидетели сме на деградацията на една шизофренична клика

 

Свидетели сме на деградацията на една шизофренична клика. Видяхме Денков, съвсем насълзен, да прави изключителни обръщения, да ни плаши, да се моли, да се вкопчва във властта, да слага ултиматуми

Същите, които най-вече държаха с измененията в Конституцията да се лимитират пълномощията на президента, в този момент се молеха на Радев да ги измъкне от кашата, която са забъркали

През последните месеци Политическа партия и Демократична България минаха през всевъзможни опити да се задържат в ръководството и ротацията да се реализира. Когато ГЕРБ, въпреки всичко, демонстрираха малко здрав разсъдък и взеха решение да сложат завършек на тази мъчителна сглобка, партиите на Христо Иванов и Кирил Петков/Асен Василев продължиха да дълбаят дъното.

Въпреки всички разкрития, станали ясни през последните седмици и дни, касаещи както техни лица във властта, по този начин и съществени съмнения за крупни злоупотреби, връзки с контрабандисти и разнообразни схеми, това не им попречи най-безцеремонно, изцяло лишени даже от капчица морал, да се извърнат и към президента Румен Радев, да не издава декрет за назначението на служебното държавно управление на Димитър Главчев, тъй като съгласно тях, в случай че го назначи, ще застане против ползите на обществото.

Същите, които най-вече държаха да се извършат измененията в Конституцията, изключително доста – да се лимитират пълномощията на президента, в този момент се молеха на Радев да ги измъкне някак от кашата, която са забъркали. Същите, които не желаеха той да има избор какъв длъжностен министър председател да дефинира, в този момент се жалват, че назначеният от него бил партийна фигура, обвързвана с ГЕРБ. Клети човечета, точно с помощта на вашите по-ранни дейности, други разновидности нямаше. Дебили, сър, приключени дебили!

В безсилието си, въпреки и към този момент да нямаше по какъв начин и кой да даде крачка обратно, те прибегнаха и до от дълго време познати им способи. Стигна се до такава степен, министър председателят в оставка Николай Денков да се жалва на посланиците по проблема за уличения във връзки с обвинения за контрабанда основен секретар Живко Коцев, на която среща той е изложил, несъмнено, версията на Политическа партия и Демократична България – Коцев е наклеветен, паднал е жертва на хибридни офанзиви.

За да бъде по-убедителен, Денков е присъединил известната в последните години адженда, че за всичко, което се случва у нас, повода е Русия, заявявайки пред представителите на страните членки на Европейски Съюз, Представителството на Европейската комисия и посланиците на Англия, Украйна и Съединени американски щати, че корупцията у нас е обвързвана единствено с Русия.

Та, уважаеми читатели, в случай че през последните седмици сте си построили друго мнение, незабавно го коригирайте. Всякакви пачки, фотоси, самопризнания, данни от СРС-та, това е просто следващата хибридна офанзива на Русия по отношение на нас. Ако не бяха те, корупция в страната ни нямаше да има!

И в случай че допреди няколко месеца точно Денков правеше усещане на един от най-разумните из редиците на „ Промяната “ и сие, този му ореол внезапно избледня. Видяхме го съвсем насълзен, видяхме го да прави изключителни обръщения, видяхме го да ни плаши, да се моли, да се вкопчва във властта, да слага ултиматуми. Накрая го видяхме да отхвърля видяното и чутото, на което всички ние бяхме очевидци, видяхме го да популяризира не просто погрешни, а рискови за сигурността на страната ни клюки, че се въртели клюки, че ДАНС прикрива канали за опиати. Накрая го видяхме и да дезинформира посланици, пробвайки се издейства реабилитация на извънредно компрометирано лице, забъркано в незаконни схеми.

Разбира се, министър-председателят в оставка не беше единственият, който дефинитивно се компрометира с думи и дейности, само че точно неговото проваляне най-ясно показва безсилието в редиците на Политическа партия и Демократична България, което към този момент доближи шизофренични прояви, като тази да се изредят всички от обединението да пишат статуси в поддръжка на Живко Коцев – разбирайте, на човек, за който има основателни подозрения и информация, че е забъркан в контрабанда. Но по този начин се получава, когато властта е по-важна от честта…

Вероятно към този момент сте не запомнили и че министърът на електронното ръководство в оставка Александър Йоловски още върви с защита, което неотдавна удостовери самият той. Миналата година стана ясно, че Кирил Петков го е заплашвал, намесвайки в това число и сина на Йоловски в заканите си. И точно такива хора допреди часове ни управляваха. И още веднъж желаят да го правят…

Политическа партия и Демократична България тотално са се самозабравили, а с държанието си, с изключение на, че нанасят непоправими вреди на цялата политическа система у нас, в допълнение девалвират така и така изгубеното доверие на гласоподавателите у нас, което ясно проличава от апатията, от ниската изборна интензивност по време на избори, от цялостното омерзение на всеки естествен човек у нас.

За тях няма значение какви обещания са давали – в това число и на гласоподавателите, това е незначителна детайлност, която според от събитията предстои на смяна. Няма значение и през какво ще минат, с цел да реализиран задачите си, без значение дали приказваме за злепоставяне на страната или пък на сключването на покупко-продажби и даването на единодушия, които в близко бъдеще ще се окажат пагубни за България.

Свидетели сме на деградацията на една шизофренична клика, която час по-скоро би трябвало не просто да бъде отстранена от ръководството, а напълно и вечно от политиката у нас.

Автор: Виктория Георгиева, trud

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР